Якщо ви не є Premium-користувачем, ви не побачите часу активності чи статусу «в мережі» людей, які не можуть бачити ваших. Замість цього показуватиметься приблизний час (недавно, упродовж тижня, упродовж місяця).
Завжди приховувати
Додати користувачів
Завжди показувати
Ви можете додати користувачів або цілі групи як винятки до налаштувань вище.