Desactívaa se queres recibir notificacións só da conta que estás a usar actualmente.
Chats privados
Non
%@ excepción%@ excepcións
Grupos
Si
Canles
NOTIFICACIÓNS NA APP
Sons na app
Vibración na app
Vista previa na app
Nomes na pantalla bloqueada
Mostra nomes nas notificacións cando o dispositivo está bloqueado. Para desactivalo, asegúrache de que “Mostrar previsualizacións” tamén está configurado para “Se está desbloqueado” ou “Nunca” nos [axustes de iOS > Notificacións].