Οι συνεργάτες συνομιλίας σας θα διατηρήσουν το ιστορικό των μηνυμάτων τους μαζί σας, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων που μοιραστήκατε στο Secret Chats.
Μπορείτε να αφαιρέσετε οποιαδήποτε μηνύματα και για τις δύο πλευρές ανά πάσα στιγμή, αλλά αυτό δεν θα είναι δυνατό εάν διαγράψετε τον λογαριασμό σας.