Non verás o estado de última vez nin o de en liña das persoas coas que non compartas o teu. No seu lugar, mostraranse conexións indeterminadas (recentemente, hai uns días, hai unhas semanas).
Non compartir con
Engadir usuarios
Compartir con…
Podes engadir usuarios ou grupos enteiros como excepcións que anularán os axustes de arriba.