ResetMyAccountWarningText

This action can't be undone. You will lose all your Telegram chats, messages, media and files if you proceed with resetting your account.
137
Applied
Ky veprim nuk mund të zhbëhët.

Nëse e riktheni tërësisht llogarinë tuaj, të gjitha mesazhet dhe bisedat do të fshihen.
119/137
Fair Leopard, Mar 21, 2023 at 10:47