lng_terms_delete_warning

Warning, this will irreversibly delete your Telegram account along with all the data you store in the Telegram cloud.

Important: You can Ccancel now and export your data before deleting your account instead of losing it all. (To do this, open the latest version of Telegram Desktop and go to Settings > Advanced > Export Telegram Ddata.)
336
Applied
Advarsel, dette vil uigenkaldeligt slette din Telegram-konto sammen med alle de data, du gemmer i Telegram-skyen.

Vigtigt: Du kan annullere nu og eksportere dine data, før du sletter din konto i stedet for at miste det hele. (For at gøre dette skal du åbne den nyeste version af Telegram Desktop og gå til Indstillinger> Avanceret> Eksporter Telegram-data.)
358/336
JP Nielsen, Apr 7 at 18:10