Necesită cod de acces dacă ești plecat(ă) un timp.
Afișează conținutul notificărilor
Când sunt activate, vei vedea conținutul notificărilor cât timp aplicația este blocată, oricum, acțiunile ca Răspunde sau Marchează ca citit nu vor fi disponibile până nu deblochezi aplicația.
Permite captură de ecran
Când este activat, poți face screenshot-uri aplicației, dar sistemul va afișa conversațiile tale în managerul de activități chiar și când parola este activată.
Va trebui să restartezi aplicația pentru ca setarea să aibă efect.