Hacsak nem vagy Prémium előfizető, nem fogod látni az Utoljára aktív vagy az Elérhető státuszokat azoknál az embereknél, akikkel nem osztod meg a sajátjaidat. Helyette hozzávetőleges időpontok jelennek meg (nemrég, egy héten belül, egy hónapon belül).
Soha ne ossza meg velük:
Felhasználók hozzáadása
Mindig ossza meg velük...
Hozzáadhatsz felhasználókat vagy teljes csoportokat kivételként, amelyek beállításai felülírják a fentieket.