lng_polls_create_limit

You can add {count} more option.You can add {count} more options.
33
Applied
Ju mund të shtoni dhe {count} mundësi.Ju mund të shtoni dhe {count} mundësi të tjera.
47/33
Angelo, Dec 31, 2018 at 18:13