lng_intro_about

Welcome to the official Telegram Desktop app.
It's fast and secure.
67
Applied
Mirësevini në aplikacionin zyrtar Telegram Desktop.
Është i shpejtë dhe i sigurt.
82/67
Angelo, Dec 31, 2018 at 11:57