Non verás o estado de última vez nin o de en liña das persoas cas que non compartas o teu. No seu lugar, mostraranse conexións indeterminadas (recentemente, hai uns días, hai unhas semanas).
Compartir con
Non compartir con
Podes engadir usuarios ou grupos enteiros como excepcións que anularán os axustes de arriba.