کاربران در نزدیکی شما میتوانند پروفایل شما را مشاهده کنند و برای شما پیام ارسال کنند. این کار میتواند به شما کمک کند تا دوستان جدیدی پیدا کنید، اما همچنین میتواند توجهات بیش از اندازهای را جلب کند. شما میتوانید به اشتراک گذاری پروفایلتان را در هر زمان متوقف کنید.