AllowFillNumber

Please allow Telegram to receive calls and SMS so that we can fill inautomatically confirm your phone number, send you a code, and enter it for you.
94
Applied
Ju lutem lejoni Telegramit të pranojë thirrje dhe SMS në mënyrë që të dërgojmë kodin në numrin tuaj dhe t'ju regjistrojmë automatikisht.
136/94
Transifex, Oct 13, 2018 at 02:12