AllowReadCallAndSms

Please allow Telegram to receive calls and SMS so that we can automatically enterconfirm your code for youphone number.
94
Applied
Ju lutem i lejoni Telegramit që të pranoj thirrje dhe SMS, në mënyrë që ne të shënojmë kodin tuaj për ju.
105/94
Transifex, Oct 13, 2018 at 02:12