PermissionStorage

Telegram needs access to your storage so that you can send and save photos, videos, music and other filedocuments.
110
Applied
Ju duhet t'i lejoni Telegramit kyçjen në skedën e telefonit tuaj në mënyrë që të mund të dërgoni dhe ruani foto, video dhe media të tjera.
138/110
Transifex, Oct 13, 2018 at 02:12
Applied
Ju duhet t'i lejoni Telegramit kyçjen Telegrami kërkon ndërhyrjeskedëmemorien e telefonit tuaj në mënyrë që ju të mund të dërgoni, ruani foto, video dhe ruani foto, video dhe media të tjera.
130/110
1
Ergys, Dec 11, 2018 at 22:48
Applied
Ju duhet t'i lejoni Telegramit kyçjen në skedën e telefonit tuaj në mënyrë që të mund të dërgoni dhe ruani foto, video dhe media të tjera.Simpan lh
9/110
Deleted Account, Mar 29, 2021 at 08:46