Tour.Text1

The world's **fastest** messaging app.
It is **free** and **secure**.
69
Applied
Programi më i shpejtë në botë për dërgimin e mesazheve.
Është **falas** dhe i **sigurt**.
89/69
Transifex, Oct 13, 2018 at 01:12