BlockedUsersInfo

Blocked users can't send you messages or add you to groups. They will not see your profile photos, stories, online and last seen status.
136
Applied
Οι αποκλεισμένοι χρήστες δεν μπορούν να σας στέλνουν μηνύματα ή να σας προσθέτουν σε ομάδες. Δεν θα βλέπουν τις φωτογραφίες του προφίλ σας, την σύνδεσή σας και την τελευταία σας εμφάνιση.
187/136
Θεόδωρος, May 16, 2024 at 20:33