SyncHint
Contacts on your device
(phone numbers, first and last names)
will be seamlessly uploaded to Telegram servers so you could find them in Contacts section of Telegram X, or receive a notification once they join.
When you delete a contact on your device while sync is on, it will also be deleted from your contacts list on Telegram servers.
You can always turn sync off or clear data on Telegram servers via Settings > Privacy and Security > Delete Synced Contacts.
To turn sync on, you also have to allow Telegram X to access contacts on your device.
(phone numbers, first and last names)
will be seamlessly uploaded to Telegram servers so you could find them in Contacts section of Telegram X, or receive a notification once they join.
When you delete a contact on your device while sync is on, it will also be deleted from your contacts list on Telegram servers.
You can always turn sync off or clear data on Telegram servers via Settings > Privacy and Security > Delete Synced Contacts.
To turn sync on, you also have to allow Telegram X to access contacts on your device.
Had to apply the English translation for the new text in a number of languages, please feel free to translate it
553
Applied
A készülékeden található névjegyek
(telefonszámok, kereszt- és vezetéknevek)
zökkenőmentesen feltöltődnek a Telegram-szerverekre, így megtalálhatod őket a Telegram X Névjegyek részében, illetve értesítést kapsz, amint csatlakoznak.
Ha a szinkronizálás bekapcsolt állapotában töröl egy névjegyet a készülékéről, az a Telegram-szerverek névjegyzékéből is törlődik.
A szinkronizálást bármikor kikapcsolhatja, illetve törölheti az adatokat a Telegram-szerverekről a Beállítások > Adatvédelem és biztonság > Szinkronizált névjegyek törlése menüpontban.
A szinkronizálás bekapcsolásához engedélyeznie kell a Telegram X számára a készülékén található névjegyek elérését is.
(telefonszámok, kereszt- és vezetéknevek)
zökkenőmentesen feltöltődnek a Telegram-szerverekre, így megtalálhatod őket a Telegram X Névjegyek részében, illetve értesítést kapsz, amint csatlakoznak.
Ha a szinkronizálás bekapcsolt állapotában töröl egy névjegyet a készülékéről, az a Telegram-szerverek névjegyzékéből is törlődik.
A szinkronizálást bármikor kikapcsolhatja, illetve törölheti az adatokat a Telegram-szerverekről a Beállítások > Adatvédelem és biztonság > Szinkronizált névjegyek törlése menüpontban.
A szinkronizálás bekapcsolásához engedélyeznie kell a Telegram X számára a készülékén található névjegyek elérését is.
671/553
Applied
(telefonszámok, kereszt-
zökkenőmentesen feltöltődnek
Ha a szinkronizálás bekapcsolt állapotában töröl egy névjegyet a készülékéről, az a Telegram-szerverek névjegyzékéből is törlődik.
A szinkronizálást bármikor kikapcsolhatja, illetve törölheti az adatokat a Telegram-szerverekről a Beállítások > Adatvédelem és biztonság > Szinkronizált névjegyek törlése menüpontban.
A szinkronizálás bekapcsolásához engedélyeznie kell a Telegram X számára a készülékén található névjegyek elérését is
103/553
Applied
(telefonszámok, kereszt-
zökkenőmentesen feltöltődnek
Ha a szinkronizálás bekapcsolt állapotában töröl egy névjegyet a készülékéről, az a Telegram-szerverek névjegyzékéből is törlődik.
A szinkronizálást bármikor kikapcsolhatja, illetve törölheti az adatokat a Telegram-szerverekről a Beállítások > Adatvédelem és biztonság > Szinkronizált névjegyek törlése menüpontban.
A szinkronizálás bekapcsolásához engedélyeznie kell a Telegram X számára a készülékén található névjegyek elérését is
118/553
Applied
(telefonszámok, kereszt- és vezetéknevek)
zökkenőmentesen feltöltődnek
(phone numbers, first and last names)
will be seamlessly uploaded to Telegram servers so you could find them in Contacts section of Telegram X, or receive a
When you delete a contact on your device while sync is on, it will also be deleted from your contacts list on Telegram servers.
You can always turn sync off or clear data on Telegram servers via Settings > Privacy and Security > Delete Synced Contacts.
To turn sync on, you also have to allow Telegram X
Ha a szinkronizálás bekapcsolt állapotában töröl egy névjegyet a készülékéről, az a Telegram-szerverek névjegyzékéből is törlődik.
A szinkronizálást bármikor kikapcsolhatja, illetve törölheti az adatokat a Telegram-szerverekről a Beállítások > Adatvédelem és biztonság > Szinkronizált névjegyek törlése menüpontban.
A szinkronizálás bekapcsolásához engedélyeznie kell a Telegram X számára a készülékén található névjegyek elérését is
553/553
Add Translation