SyncHint3

Contacts on your device (phone numbers, first and last names) will be continuously uploaded to **Telegram** servers so you could find them in **Contacts** section, or receive a notification once they join.

Data is transmitted only to **
Telegram**, and never shared with third-parties. When you delete a contact on your device while sync is on, it will also be deleted from **Telegram** servers.

You
socan always turn sync off or clear data on **Telegram** servers via **Settings > Privacy and Security > Delete Synced Contacts**.

To turn sync on,
you could find them in **Contacts** section ofalso have to allow **%1$s**, or receive a notification once they join.

Data is not shared with third-parties. When you delete a contact
to access contacts on your device while sync is on, it will also be deleted from your contacts list on **Telegram** servers.

You can always turn sync off or clear data on Telegram servers via **Settings > Privacy and Security > Delete Synced Contacts**.

To turn sync on, you also have to allow **%1$s** to access contacts on your device
.
614
Applied
Contactele pe dispozitivul tău (numere de telefon, nume și prenume) vor fi încărcate continuu pe serverele Telegram pentru ca tu să le poți găsi în secțiunea **Contacte**, sau pentru a primi o notificare când se alătură.

Datele sunt transmise doar către **Telegram**, și niciodată partajate cu terți. Când ștergi un contact de pe dispozitivul tău și sincronizarea este activă, acesta va fi șters și de pe serverele **Telegram**.

Poți oricând dezactiva sincronizarea sau șterge datele de pe serverele Telegram din **Setări > Confidențialitate și Securitate > Șterge Contactele Sincronizate**.

Pentru a activa sincronizarea, trebuie să și permiți **%1$s** să îți acceseze contactele pe dispozitiv.
698/614
Nicolae, Aug 4 at 07:07
Applied
Contactele pe dispozitivul tău (numere de telefon, nume și prenume) vor fi încărcate continuu pe serverele Telegram pentru ca tu să le poți găsi în secțiunea **Contacte** a **%1$s**, sau pentru a primi o notificare când se alătură.

Datele nu sunt transmise doar cătrpartajate cu terți. Când ștergi un contact de pe dispozitivul tău și sincronizarea este activă, acesta va fi șters și din lista contactelor tale de pe serverele **Telegram**,.

Poți oricând dezactiva sincronizarea sau șterge datele de pe serverele Telegram din **Setări > Confidențialitate
și niciodată partajate cu terți. Când ștergi un contact dSecuritate > Șterge Contactele Sincronizate**.

Pentru a activa sincronizarea, trebuie să și permiți **%1$s** să îți acceseze contactel
e pe dispozitivul tău și sincronizarea este activă, acesta va fi șters și de pe serverele **Telegram**.

Poți oricând dezactiva sincronizarea sau șterge datele de pe serverele Telegram din **Setări > Confidențialitate și Securitate > Șterge Contactele Sincronizate**.

Pentru a activa sincronizarea, trebuie să și permiți **%1$s** să îți acceseze contactele pe
dispozitiv.
691/614
Nicolae, Jul 27 at 07:15