Jeśli nie jesteś użytkownikiem Premium, nie zobaczysz statusów „ostatnio widziano” ani „online” osób, którym nie udostępniasz swojego statusu. Zamiast tego zostaną wyświetlone przybliżone czasy (ostatnio, w ciągu tygodnia, w ciągu miesiąca).
Dodaj wyjątki
Udostępniaj
Dodaj użytkowników
Możesz dodać użytkowników lub całe grupy jako wyjątki, które zastąpią powyższe ustawienia.