AddBannedErrorAdmin

Sorry, you can't ban this user because they are an admin in this group and you are not allowed to demote them.
110
Applied
Na vjen keq, ju nuk mund të përjashtoni këtë përdorues sepse është admin dhe nuk jeni i autorizuar për këtë veprim
114/110
Ergys, Dec 13, 2018 at 19:44