SoftUserLimitAlert

You will be able to add more usmembers after you finish creatingcreate the group and convert it to a supergroup.
64
Applied
Ju do të keni mundësi të shtoni më shumë njerëz në grup pasi të keni përfunduar krijimin e tij dhe të keni ndryshuar atë në supergrup.
134/64
Transifex, Oct 13, 2018 at 02:12