Group.Setup.TypePublicHelp

Public groups can be found in search, chat history is available to everyone and anyone can join.
96
Applied
Grupet publike mund të gjenden gjatë kërkimit, historia e bisedës mund të lexohet nga të gjithë dhe të gjithë mund t'i bashkangjiten grupit.
140/96
Transifex, Oct 13, 2018 at 01:12