Login.PhoneFloodError

Sorry, you have deleted and re-created your account too many times recently. Please wait for a few days before signing up again.
128
Applied
Na vjen keq, ti ke fshirë dhe rikrijuar llogarinë tënde shumë herë kohët e fundit. Të lutem prit për disa ditë para se të identifikohesh përsëri.
145/128
Deleted Account, Jan 23, 2020 at 23:06