PhoneNumberFlood

Sorry, you have deleted and re-created your account too many times recently. Please wait for a few days before signing up again.
128
Applied
Ju e keni fshirë llogarinë tuaj shumë shpesh së fundi. Ju lutem prsini disa ditë para se të krijoni prapë një llogari.
118/128
Transifex, Oct 13, 2018 at 02:12
Applied
Ju e keni fshirë dhe rikrijuar llogarinë tuaj shumë shpesh. Ju së fundi. Ju lutem prsini disa ditë para se të krijoni prapë një llogari.
123/128
1
Ergys, Dec 12, 2018 at 14:33