Tour.Text3

**Telegram** has no limits on
the size of your media and chats and media.
63
Applied
Me **Telegram** ju mund t'i dërgoni të gjitha bisedat dhe madiat tuaja pavarësisht madhësisë që kanë.
101/63
Transifex, Oct 13, 2018 at 01:12