Page5Message

**Telegram** has no limits on
the
the size of
your media and chats.
63
Applied
ГЕНШИН
6/63
1
Дилюк🙄🙄🙄😭😭😭🤯🤯🤯🤯🤯🤯, Jul 21 at 13:45
Applied
** Telegramm ** nuk ka kufij në madhësinë e mediave dhe bisedave tuaja.
71/63
Himmi, Aug 19, 2020 at 22:22
Applied
Геншин
6/63
Дилюк🙄🙄🙄😭😭😭🤯🤯🤯🤯🤯🤯, Jul 21 at 13:35
Applied
Ах
2/63
Дилюк🙄🙄🙄😭😭😭🤯🤯🤯🤯🤯🤯, Jul 21 at 13:36
Applied
**Telegram** nuk ka limite në madhësi të fajllave dhe bisedave.
63/63
1
Besart Zeka, Dec 11, 2018 at 09:16
Applied
**Telegrami** nuk limiton madhësinë e bisedave dhe skedave.
59/63
1
I.G., Dec 11, 2018 at 14:24
Applied
**Telegram** nuk ka limite në bisedat dhe skedarët tuaj
57/63
1
Ergys, Dec 11, 2018 at 15:38