SyncContactsDeleteInfo

This will remove your contacts from the Telegram servers. If 'Sync Contacts' is enabled, contacts will be re-synced.
116
Applied
វានឹងលុបទំនាក់ទំនងរបស់អ្នកចេញពីម៉ាស៊ីនមេ Telegram ។ ប្រសិនបើ 'សមកាលកម្មទំនាក់ទំនង' ត្រូវបានបើក ទំនាក់ទំនងនឹងត្រូវបានធ្វើសមកាលកម្មឡើងវិញ។
136/116
Deleted Account, Feb 19, 2022 at 13:31