ResetMyAccountWarningText

This action can't be undone.

I
You will lose all your Telegram chats, messages, media and files if you resetproceed with resetting your account, all your messages and chats will be deleted.
137
Applied
Ky veprim nuk mund të zhbëhët.

Nëse e riktheni tërësisht llogarinë tuaj, të gjitha mesazhet dhe bisedat do të fshihen.
119/137
Transifex, Oct 13, 2018 at 02:12
Applied
Ky veprim nuk mund të zhbëhëkthehet.

Nëse e rikthefilloni tërësisht llogarinë tuaj, të gjitha mesazhet dhe bisedat do të fshihen.
120/137
Ergys, Dec 12, 2018 at 14:19