ResetMyAccountText

You will lose all your chats and messages, along with any media and files you shared, if you proceed with resetting your account.
129
Applied
Nëse e ktheni llogarinë tuaj në fillim, të gjitha mesazhet dhe bisedat, përfshirë edhe mediat dhe skedarët që keni dërguar, do të fshihen.
138/129
Transifex, Oct 13, 2018 at 02:12