Login.ResetAccountProtected.Text

Log InCritical
Since the account %@ is active and protected by a password, weit will delete itbe deleted in 1 week. This delay is required for security purposes.

You can cancel this process at any nytime.
173
Applied
Meqenëse llogaria %@ është aktive dhe e mbrojtur me fjalëkalim, ne do ta fshijmë atë në 1 javë për qëllime të sigurisë.

Ti mund ta anulosh këtë proces në çdo kohë.
164/173
Deleted Account, Jan 23, 2020 at 23:03