ResetAccountInfo

Log InCritical
Since the account **%1$s** is active and protected by a password, it will be deleted in **1 week** –. This delay is required for security purposes.

You can cancel
this is done for security purposes.

You can cancel the deletion
process anytime.
179
Applied
Me qenë se llogaria **%1$s** është aktive dhe e mbrojtur me një fjalëkalim, ne do të fshijmë atë pas një jave për shkaqe sigurie.

Ju mund të anuloni këtë proces në çdo kohë.
174/179
Transifex, Oct 13, 2018 at 02:12