lng_signin_reset_wait

Log InCritical
Since the account {phone_number} is active and protected by a password, we will delete it in 1 week for security purposes. You can cancel this process at any time.

You'll be able to reset your account in:
{when}
212
Applied
Meqenëse llogaria {phone_number} është aktive dhe e mbrojtur me një fjalëkalim, ne do të fshijmë atë pas një jave për shkaqe sigurie.
Ju mund të anuloni këtë proces në çdo kohë.

Ju do mund të riktheni llogarinë tuaj në:
{when}
227/212
Angelo, Dec 31, 2018 at 12:19