TosDeclineDeleteAccount

Warning, this will irreversibly delete your Telegram account along with all the data you store in the Telegram cloud.

Important: You can Cancel now and export your data before deleting your account instead of losing it all. (To do this, open the latest version of Telegram Desktop and go to Settings > Export Telegram Data.)
325
Applied
Uyarı, bu Telegram hesabınızda sakladığınız tüm verilerle birlikte Telegram hesabınızı geri dönüşü olmayan bir şekilde silecektir. Önemli: Şimdi iptal edebilir ve hesabınızı silmeden önce verilerinizi kaybetmeden dışa aktarabilirsiniz. (Bunu yapmak için Telegram Desktop uygulamasının en son sürümünü açın ve Ayarlar> Telegram Verilerini Dışarı Aktar'a gidin.)
360/325
Ali Demirtaş, Jan 4 at 16:21