PrivacyPolicy.DeclineLastWarning

Warning, this will irreversibly delete your Telegram account along with all the data you store in the Telegram cloud.

Important: You can Cancel now and export your data before deleting your account instead of losing it all. (To do this, open the latest version of Telegram Desktop and go to Settings > Export Telegram Data.)
325
Applied
Uyarı: Bu, Telegram hesabımızı ve Telegram sunucularında sakladığınız tüm verileri geri döndürülemeyecek şekilde siler.

Önemli: Bu işlemi şu an iptal edebilir ve hesabınızı silmeden önce tümünü kaybetmek yerine verilerinizi saklamak için indirebilirsiniz. (Bunu yapmak için, Telegram Desktop uygulamasının en son sürümünü açın ve "Ayarlar > Telegram Verisini Aktar" a gidin.)
376/325
Ali Demirtaş, Jan 4 at 16:21