TosDeclineDeleteAccount

Warning, this will irreversibly delete your Telegram account along with all the data you store in the Telegram cloud.

Important: You can Cancel now and export your data before deleting your account instead of losing it all. (To do this, open the latest version of Telegram Desktop and go to Settings > Export Telegram Data.)
325
Applied
Let op, hiermee verwijder je je Telegram-account inclusief alle gegevens die zijn opgeslagen in de Telegram-cloud permanent.

Let op: je kunt dit verzoek nu annuleren en je gegevens exporteren voordat je je account verwijderd, op die manier raak je niet alles kwijt. (Om dit te doen, maak gebruik van de meest recente versie van Telegram-desktop, ga naar instellingen en exporteer je Telegram-gegevens.)
403/325
M21, Jun 24, 2018 at 17:45