Recent Translations
SecretChatContextBotAlert
Tingueu present que els bots en línia són propietat de tercers. Perquè el bot funcioni, tot allò que escriviu després del seu nom d'usuari s'enviarà al seu desenvolupador.
SuggestContactsAlert
Això eliminarà totes les dades sobre les persones amb qui us comuniqueu sovint, així com els bots en línia que feu servir.
RemindInXHours
Recorda-m'ho en %1$s horaRecorda-m'ho en %1$s hores
session_TerminatesIn_hours
es tancarà en %1$s horaes tancarà en %1$s hores
SendInXHours
InviteLinkExpires_hours
InviteLinkExpireInHours
SyncContactsProgress
xOfYChatsSelected3
AndroidVersionWarning
Aquesta funció de moment només està disponible a Android %1$s (%2$s) o superior
xGiveawayPrizeReceivedInfoDays
xGiveawayUnclaimedPrizeReceivedInfoDays
Aquest és el preu d'una subscripció al **Telegram Premium** per **%1$s** dia.Aquest és el preu d'una subscripció al **Telegram Premium** per **%1$s** dies.
xGiveawayUnclaimedPrizeReceivedInfoDays
xTelegramPremiumForDays
DeleteCallHistoryConfirm
ChatContentGroupJoinCommunity
ChatContentGroupJoinCommunity_outgoing
group_user_join_from_community
group_user_join_from_community_self
group_user_join_from_community_name
group_user_join_from_community_name_self
EventLogPromotedManageWelcomeMessages
ChatFolderInviteLinkLeaveChatsHint
Podeu desseleccionar els xats que no voleu abandonar.
ChatFolderInviteLinkJoinChatsHint
SessionSnapshotInfo
SyncHint3
Els contactes al vostre dispositiu (números de telèfon, noms i cognoms) es pujaran de manera contínua als servidors de Telegram perquè els pugueu trobar a la secció **Contactes** del **%1$s**, o per a rebre una notificació quan s'hi uneixin.
Les dades no es comparteixen amb tercers. En eliminar un contacte del dispositiu mentre la sincronització es troba activa, també s'eliminarà de la llista de contactes als servidors de **Telegram**.
Sempre podeu desactivar la sincronització o esborrar les dades dels servidors de Telegram via **Configuració > Privadesa i seguretat > Elimina els contactes sincronitzats**.
Per a activar la sincronització, cal que permeteu **%1$s** accedir als contactes del dispositiu.
Les dades no es comparteixen amb tercers. En eliminar un contacte del
Sempre podeu desactivar la sincronització o esborrar les dades dels servidors de Telegram via **Configuració > Privadesa i seguretat > Elimina els contactes sincronitzats**.
Per a activar la sincronització, cal que permeteu **%1$s** accedir als contactes del dispositiu
SessionSnapshotWarning
SessionSnapshotDesc
ActionTopicChangedIconNameOut
ActionTopicChangedIconName
ActionTopicChangedIconOut
ActionChatOwnerChanged
ActionPaidMessagesRefundedOut
SyncHint3
url_contactsPrivacy
SyncHintRetry2
SyncHintTitle2
ActionChecklistAddOutMsg
SyncHintUnavailable
Aneu a Configuració > Permisos, i activeu Contactes perquè el Telegram tingui accés als vostres contactes.
SyncHintTitle
ActionTopicChangedIcon