DeleteAccountInfo

Access to your chats will be lost forever. All existing chats will see you as Deleted Account. Using the same phone number will create a new account.
149
Applied
L'accés als vostres xats es perdrà per sempre. Tots els xats existents us veuran com a un compte suprimit. Si feu servir el mateix número de telèfon, es crearà un compte nou.
174/149
Jaime Muñoz Martín 🎗, Jan 15, 2024 at 17:02