SyncHint3
Contacts on your device (phone numbers, first and last names) will be continuously uploaded to **Telegram** servers so you could find them in **Contacts** section, or receive a notification once they join.
Data is transmitted only to **Telegram**, and never shared with third-parties. When you delete a contact on your device while sync is on, it will also be deleted from **Telegram** servers.
Yousocan always turn sync off or clear data on **Telegram** servers via **Settings > Privacy and Security > Delete Synced Contacts**.
To turn sync on, youcould find them in **Contacts** section ofalso have to allow **%1$s**, or receive a notification once they join.
Data is not shared with third-parties. When you delete a contact to access contacts on your device while sync is on, it will also be deleted from your contacts list on **Telegram** servers.
You can always turn sync off or clear data on Telegram servers via **Settings > Privacy and Security > Delete Synced Contacts**.
To turn sync on, you also have to allow **%1$s** to access contacts on your device.
Data is transmitted only to **Telegram**, and never shared with third-parties. When you delete a contact on your device while sync is on, it will also be deleted from **Telegram** servers.
You
To turn sync on, you
Data is not shared with third-parties. When you delete a contact
You can always turn sync off or clear data on Telegram servers via **Settings > Privacy and Security > Delete Synced Contacts**.
To turn sync on, you also have to allow **%1$s** to access contacts on your device
614
Applied
Els contactes al vostre dispositiu (números de telèfon, noms i cognoms) es pujaran de manera contínua als servidors de **Telegram** perquè els pugueu trobar a la secció **Contactes**, o per a rebre una notificació quan s'hi uneixin.
Les dades només es comparteixen amb **Telegram**, mai amb tercers. En eliminar un contacte del dispositiu mentre la sincronització es troba activa, també s'eliminarà dels servidors de **Telegram**.
Sempre podeu desactivar la sincronització o esborrar les dades dels servidors de **Telegram** via **Configuració > Privadesa i seguretat > Elimina els contactes sincronitzats**.
Per a activar la sincronització, cal que permeteu **%1$s** accedir als contactes del dispositiu.
Les dades només es comparteixen amb **Telegram**, mai amb tercers. En eliminar un contacte del dispositiu mentre la sincronització es troba activa, també s'eliminarà dels servidors de **Telegram**.
Sempre podeu desactivar la sincronització o esborrar les dades dels servidors de **Telegram** via **Configuració > Privadesa i seguretat > Elimina els contactes sincronitzats**.
Per a activar la sincronització, cal que permeteu **%1$s** accedir als contactes del dispositiu.
708/614
Applied
Els contactes al vostre dispositiu (números de telèfon, noms i cognoms) es pujaran de manera contínua als servidors de Telegram perquè els pugueu trobar a la secció **Contactes** del **%1$s**, o per a rebre una notificació quan s'hi uneixin.
Les dades no es comparteixen amb tercers. En eliminar un contacte del dispositiu mentre la sincronització es troba activa, també s'eliminarà de la llista de contactes als servidors de **Telegram**.
Sempre podeu desactivar la sincronització o esborrar les dades dels servidors de Telegram via **Configuració > Privadesa i seguretat > Elimina els contactes sincronitzats**.
Per a activar la sincronització, cal que permeteu **%1$s**perquè els pugueu trobar a la secció **Contactes**, o per a rebre una notificació quan s'hi uneixin.
Les dades només es comparteixen amb **Telegram**, mai amb tercers. En eliminar un contacteaccedir als contactes del dispositiu mentre la sincronització es troba activa, també s'eliminarà dels servidors de **Telegram**.
Sempre podeu desactivar la sincronització o esborrar les dades dels servidors de **Telegram** via **Configuració > Privadesa i seguretat > Elimina els contactes sincronitzats**.
Per a activar la sincronització, cal que permeteu **%1$s** accedir als contactes del dispositiu.
Les dades no es comparteixen amb tercers. En eliminar un contacte del dispositiu mentre la sincronització es troba activa, també s'eliminarà de la llista de contactes als servidors de **Telegram**.
Sempre podeu desactivar la sincronització o esborrar les dades dels servidors de Telegram via **Configuració > Privadesa i seguretat > Elimina els contactes sincronitzats**.
Per a activar la sincronització, cal que permeteu **%1$s**
Les dades només es comparteixen amb **Telegram**, mai amb tercers. En eliminar un contacte
Sempre podeu desactivar la sincronització o esborrar les dades dels servidors de **Telegram** via **Configuració > Privadesa i seguretat > Elimina els contactes sincronitzats**.
Per a activar la sincronització, cal que permeteu **%1$s** accedir als contactes del dispositiu
713/614
Add Translation