Blocked users can't send you messages or add you to groups. They will not see your profile picturhotos, stories, online and last seen status.
136
Els usuaris blocats no poden enviar-vos missatges ni afegir-vos a cap grup. No veuran les vostres fotos de perfil, històries, si sou en línia ni l'última connexió.
163/136
Rubén,
Jan 3, 2025 at 01:20