Login.ResetAccountDescription

AllIf you proceed with resetting your account, all of your chats and messages along with any media and files you shared, along with any media and files you shared will be lost if you proceed with resetting your account.
Appears when you try to reset your account after forgetting your 2-SV password.
131
Applied
در صورت بازنشانی حساب کاربری خود، تمامی گفتگوها و پیام‌های شما به همراه تمامی رسانه‌‌ها و فایل‌هایی که به اشتراک گذاشته‌اید از بین خواهند رفت.
142/131
Ghazaleh, Aug 29, 2018 at 21:37
Applied
با ریست کردن اکانت‌تان تمامی پیام‌ها و گفتگوهای شما به همراه هر فایل‌ چندرسانه‌ایی که به اشتراک گذاشته‌اید حذف خواهند شد.
121/131
1
Sîrwan Afifi, Oct 11, 2017 at 09:30
Applied
در صورت بازنشانی حساب کاربری خود، شما تمامی گفتگوها و پیام‌های خود را به همراه تمامی رسانه‌ها و فایل‌هایی که به اشتراک گذاشته‌اید از دست خواهید داد.
148/131
Ghazaleh, May 15, 2018 at 10:02
Applied
در صورت بازنشانی حساب کاربری خود، تمامی گفتگوها و پیام‌های خود را به همراه تمامی رسانه‌ها و فایل‌هایی که به اشتراک گذاشته‌اید از دست خواهند رفت.
144/131
Ghazaleh, Dec 10, 2017 at 07:35
Applied
در صورت بازنشانی حساب کاربری خود، شما تمامی گفتگوها و پیام‌های خود را به همراه تمامی رسانه‌ها و فایل‌هایی که به اشتراک گذاشته‌اید از دست می‌دهید.
145/131
Ghazaleh, Dec 10, 2017 at 07:33