TwoStepAuth.ResetAccountConfirmation

You will lose all your Telegram chats, messages, media and messages, alongfiles if you proceed with any media and files you've shared, if you proceed with resetting your account.
108
Applied
Se continúas co reinicio da túa conta, perderás todos os teus chats e mensaxes, xunto con toda a multimedia e arquivos que compartiches.
136/108
Classy Beaver, Feb 24, 2021 at 11:57
Applied
Se continúas co reinicio da túa conta, perderás todos ódolos teus chats e mensaxes, xunto con toda a multimedia e arquivficheiros que compartiches.
136/108
Fair Dog, Nov 3, 2018 at 20:52