This will remove your contacts from the Telegram servers.
If 'Sync Contacts' is enabled, contacts will be re-synced.
116
Ezzel törlöd a névjegyeid a Telegram szervereiről. Ha a "Névjegyek szinkronizálása" be van kapcsolva, a névjegyeket újraszinkronizáljuk.
136/116
Nice Giraffe,
May 16, 2019 at 20:53
Ezzel törlöd eltávolítja a névjegyekapcsolataid a Telegram szervereirőkiszolgálókról. Ha a "Névjegyek szinkronizálása" bengedélyezve van, a kapcsolva, a névjegyeket újraszinkronizáljupartnerek újra szinkronizálódnak.
143/116
Ádám Bokor,
Dec 11, 2018 at 10:52