SyncContactsDeleteInfo
This will remove your contacts from the Telegram servers. If 'Sync Contacts' is enabled, contacts will be re-synced.
116
Applied
Ezzel törlöd eltávolítja a névjegyekapcsolataid a Telegram szervereirőkiszolgálókról. Ha a "Névjegyek szinkronizálása" bengedélyezve van, a kapcsolva, a névjegyeket újraszinkronizáljupartnerek újra szinkronizálódnak.
143/116
Applied
Ezzel törlöd eltávolítja a névjegyekapcsolataid a Telegram szervereirőkiszolgálókról. Ha a "Névjegyek szinkronizálása" bSync Contacts" engedélyezve van, a kapcsolva, a névjegyeket újraszinkronizáljupartnerek újra szinkronizálódnak.
131/116
Add Translation