SyncContactsDeleteInfo

This will remove your contacts from the Telegram servers. If 'Sync Contacts' is enabled, contacts will be re-synced.
116
Applied
Ezzel törlöd a névjegyeid a Telegram szervereiről. Ha a "Névjegyek szinkronizálása" be van kapcsolva, a névjegyeket újraszinkronizáljuk.
136/116
Nice Giraffe, May 16, 2019 at 20:58
Applied
Ezzel törlöd eltávolítja a névjegyekapcsolataid a Telegram szervereirőkiszolgálókról. Ha a "Névjegyek szinkronizálása" bSync Contacts" engedélyezve van, a kapcsolva, a névjegyeket újraszinkronizáljupartnerek újra szinkronizálódnak.
131/116
Malmarits Tamás, Oct 18, 2018 at 13:14