SyncHint3
Contacts on your device (phone numbers, first and last names) will be continuously uploaded to **Telegram** servers so you could find them in **Contacts** section, or receive a notification once they join.
Data is transmitted only to **Telegram**, and never shared with third-parties. When you delete a contact on your device while sync is on, it will also be deleted from **Telegram** servers.
Yousocan always turn sync off or clear data on **Telegram** servers via **Settings > Privacy and Security > Delete Synced Contacts**.
To turn sync on, youcould find them in **Contacts** section ofalso have to allow **%1$s**, or receive a notification once they join.
Data is not shared with third-parties. When you delete a contact to access contacts on your device while sync is on, it will also be deleted from your contacts list on **Telegram** servers.
You can always turn sync off or clear data on Telegram servers via **Settings > Privacy and Security > Delete Synced Contacts**.
To turn sync on, you also have to allow **%1$s** to access contacts on your device.
Data is transmitted only to **Telegram**, and never shared with third-parties. When you delete a contact on your device while sync is on, it will also be deleted from **Telegram** servers.
You
To turn sync on, you
Data is not shared with third-parties. When you delete a contact
You can always turn sync off or clear data on Telegram servers via **Settings > Privacy and Security > Delete Synced Contacts**.
To turn sync on, you also have to allow **%1$s** to access contacts on your device
614
Applied
Контакти с вашег уређаја (бројеви телефона, имена и презимена) биће аутоматски отпремљени на **Telegram** сервере како бисте их пронашли у одељку **Контакти** или добили обавештење када се придруже.
Подаци се преносе искључиво **Telegram**-у и никада се не деле са трећим лицима. Ако избришете контакт са уређаја док је синхронизација укључена, он ће бити избрисан и са **Telegram** сервера.
Синхронизацију можете искључити или избрисати податке са **Telegram** сервера у било ком тренутку путем опције **Подешавања > Приватност и безбедност > Избриши синхронизоване контакте**.
Да бисте укључили синхронизацију, морате апликацији **%1$s** омогућити и приступ контактима на свом уређају.
Подаци се преносе искључиво **Telegram**-у и никада се не деле са трећим лицима. Ако избришете контакт са уређаја док је синхронизација укључена, он ће бити избрисан и са **Telegram** сервера.
Синхронизацију можете искључити или избрисати податке са **Telegram** сервера у било ком тренутку путем опције **Подешавања > Приватност и безбедност > Избриши синхронизоване контакте**.
Да бисте укључили синхронизацију, морате апликацији **%1$s** омогућити и приступ контактима на свом уређају.
690/614
Applied
Контакти са вашег уређаја (бројеви телефона, имена и презимена) биће аутоматски отпремљени на Telegram сервере како бисте их пронашли у одељку **Контакти** апликације **%1$s** или примили обавештење када се придруже.
Ако избришете контакт са уређаја док је синхронизација укључена, он ће бити избрисан и са ваше листе контаката на **Telegram** сервере какоима.
Синхронизацију можете искључити или избрисати податке са Telegram сервера у било ком тренутку путем опције **Подешавања > Приватност и безбедност > Избриши синхронизоване контакте**.
Да бистеих пронашли у одељку **Контакти** или добили обавештење када се придруже.
Подаци се преносе искључиво **Telegram**-уукључили синхронизацију, морате апликацији **%1$s** омогућити и никада се не деле са трећим лицима. Ако избришете контакт са уређаја док је синхронизација укључена, он ће бити избрисан и са **Telegram** сервера.
Синхронизацију можете искључити или избрисати податке са **Telegram** сервера у било ком тренутку путем опције **Подешавања > Приватност и безбедност > Избриши синхронизоване контакте**.
Да бисте укључили синхронизацију, морате апликацији **%1$s** омогућити иприступ контактима на свом уређају.
Ако избришете контакт са уређаја док је синхронизација укључена, он ће бити избрисан и са ваше листе контаката на **Telegram** сервер
Синхронизацију можете искључити или избрисати податке са Telegram сервера у било ком тренутку путем опције **Подешавања > Приватност и безбедност > Избриши синхронизоване контакте**.
Да бисте
Подаци се преносе искључиво **Telegram**-у
Синхронизацију можете искључити или избрисати податке са **Telegram** сервера у било ком тренутку путем опције **Подешавања > Приватност и безбедност > Избриши синхронизоване контакте**.
Да бисте укључили синхронизацију, морате апликацији **%1$s** омогућити и
649/614
Applied
Контакти са вашег уређаја (бројеви телефона, имена и презимена) биће аутоматски отпремљени на Telegram сервере како бисте их пронашли у одељку **Контакти** апликације **%1$s** или примили обавештење када се придруже.
Подаци се не деле са трећим лицима. Ако избришете контакт са уређаја док је синхронизација укључена, он ће бити избрисан и са ваше листе контаката на **Telegram** сервере какоима.
Синхронизацију можете искључити или избрисати податке са Telegram сервера у било ком тренутку путем опције **Подешавања > Приватност и безбедност > Избриши синхронизоване контакте**.
Да бистеих пронашли у одељку **Контакти** или добили обавештење када се придруже.
Подаци се преносе искључиво **Telegram**-уукључили синхронизацију, морате апликацији **%1$s** омогућити и никада се не деле са трећим лицима. Ако избришете контакт са уређаја док је синхронизација укључена, он ће бити избрисан и са **Telegram** сервера.
Синхронизацију можете искључити или избрисати податке са **Telegram** сервера у било ком тренутку путем опције **Подешавања > Приватност и безбедност > Избриши синхронизоване контакте**.
Да бисте укључили синхронизацију, морате апликацији **%1$s** омогућити иприступ контактима на свом уређају.
Подаци се не деле са трећим лицима. Ако избришете контакт са уређаја док је синхронизација укључена, он ће бити избрисан и са ваше листе контаката на **Telegram** сервер
Синхронизацију можете искључити или избрисати податке са Telegram сервера у било ком тренутку путем опције **Подешавања > Приватност и безбедност > Избриши синхронизоване контакте**.
Да бисте
Подаци се преносе искључиво **Telegram**-у
Синхронизацију можете искључити или избрисати податке са **Telegram** сервера у било ком тренутку путем опције **Подешавања > Приватност и безбедност > Избриши синхронизоване контакте**.
Да бисте укључили синхронизацију, морате апликацији **%1$s** омогућити и
685/614
Add Translation