BlockedUsersInfo

Blocked users can't send you messages or add you to groups. They will not see your profile photos, stories, online and last seen status.
136
Applied
Els usuaris blocats no poden enviar-vos missatges ni afegir-vos a cap grup. No veuran les vostres fotos de perfil, històries, si sou en línia ni l'última connexió.
163/136
Fair Dog, Oct 11 at 13:59