TermsOfService.Disagree.Text.Last

Warning, this will irreversibly delete your Telegram account along withnd all the data you store in the Telegram cloud.

Important: You can cCancel now and export your data before deleting your accounfirst instead of losing it. (To all. (To do this, open the latest version of Telegram Desktop and go to Settings > Advanced > Export Telegram data.)
302
Applied
هشدار، این کار حساب کاربری تلگرام شما و تمامی داده‌هایی که در ابر تلگرام ذخیره کرده‌اید را به صورت بازگشت‌ناپذیری حذف می‌کند.

توجه: شما می‌توانید همین الان این عمل را لغو کرده و به جای از دست دادن تمامی داده‌های خود، ابتدا آن‌ها را ذخیره کنید. (جهت انجام این کار، آخرین نسخه تلگرام دسکتاپ را باز کرده و به قسمت تنظیمات > پیشرفته > ذخیره داده‌های تلگرام مراجعه کنید.)
368/302
Fair Dog, Jul 2 at 10:25
Applied
هشدار، این کار حساب کاربری تلگرام شما را به همراه تمامی داده‌هایی که در ابر تلگرام ذخیره می‌کنید به صورت بازگشت‌ناپذیری حذف می‌کند.

توجه: شما می‌توانید همین الان این عمل را لغو کرده
و پیش از حذف حساب کاربری خود و از دست دادن تمامی داده‌هایی که در ابراطلاعات خود، آن‌ها را ذخیره کنید. (جهت انجام این کار، آخرین نسخه تلگرام دسکتاپ را باز کرده و به قسمت تنظیمات > ذخیره کرده‌اید را به صورت بازگشت‌ناپذیری حذف می‌کند.

توجه: شما می‌توانید همین الان این عمل را لغو کرده و به جای از دست دادن تمامی داده‌های خود، ابتدا آن‌ها را ذخیر
اطلاعات تلگرام مراجعه کنید. (جهت انجام این کار، آخرین نسخه تلگرام دسکتاپ را باز کرده و به قسمت تنظیمات > پیشرفته > ذخیره داده‌های تلگرام مراجعه کنید.)
377/302
Fair Dog, Jul 22, 2018 at 23:33
Applied
هشدار، این کار حساب کاربری تلگرام شما را به همراه تمامی داده‌هایی که در ابر تلگرام ذخیره می‌کنید به صورت بازگشت‌ناپذیری حذف می‌کند.

توجه: شما می‌توانید همین الان این عمل را لغو کرده
و پیش از حذف حساب کاربری خود، به جای از دست دادن تمامی داده‌هایی که در ابراطلاعاتتان، آن‌ها را ذخیره کنید. (جهت انجام این کار، آخرین نسخه تلگرام دسکتاپ را باز کرده و به قسمت تنظیمات > ذخیره کرده‌اید را به صورت بازگشت‌ناپذیری حذف می‌کند.

توجه: شما می‌توانید همین الان این عمل را لغو کرده و به جای از دست دادن تمامی داده‌های خود، ابتدا آن‌ها را ذخیر
اطلاعات تلگرام مراجعه کنید. (جهت انجام این کار، آخرین نسخه تلگرام دسکتاپ را باز کرده و به قسمت تنظیمات > پیشرفته > ذخیره داده‌های تلگرام مراجعه کنید.)
382/302
Fair Dog, Aug 29, 2018 at 21:41
Applied
هشدار، این کار حساب کاربری تلگرام شما را به همراه تمامی داده‌هایی که در ابر تلگرام ذخیره می‌کنید به صورت بازگشت‌ناپذیری حذف می‌کند.

توجه: شما می‌توانید همین الان این عمل را لغو کرده
و پیش از حذف حساب کاربری خود، به جای از دست دادن تمامی داده‌هایی که در ابرتان، آن‌ها را ذخیره کنید. (جهت انجام این کار، آخرین نسخه تلگرام دسکتاپ را باز کرده و به قسمت تنظیمات > ذخیره کرده‌اید را به صورت بازگشت‌ناپذیری حذف می‌کند.

توجه: شما می‌توانید همین الان این عمل را لغو کرده و به جای از دست دادن تمامی
داده‌های خود، ابتدا آن‌ها را ذخیرتلگرام مراجعه کنید. (جهت انجام این کار، آخرین نسخه تلگرام دسکتاپ را باز کرده و به قسمت تنظیمات > پیشرفته > ذخیره داده‌های تلگرام مراجعه کنید.)
384/302
Fair Dog, Oct 9, 2018 at 21:56
Applied
هشدار، این کار حساب کاربری تلگرام شما را به همراه تمامی داده‌هایی که در ابر تلگرام ذخیره کرده‌اید به صورت بازگشت‌ناپذیری حذف می‌کند.

توجه: شما می‌توانید همین الان این عمل را لغو کرده
و پیش از حذف حساب کاربری خود و از دست دادن تمامی داده‌هایی که در ابرتان، آن‌ها را ذخیره کنید. (جهت انجام این کار، آخرین نسخه تلگرام دسکتاپ را باز کرده و به قسمت تنظیمات (Settings) > پیشرفته (Advanced) > ذخیره کرده‌اید را به صورت بازگشت‌ناپذیری حذف می‌کند.

توجه: شما می‌توانید همین الان این عمل را لغو کرده و به جای از دست دادن تمامی
داده‌های خود، ابتدا آن‌ها را ذخیرتلگرام (Export Telegram data) مراجعه کنید. (جهت انجام این کار، آخرین نسخه تلگرام دسکتاپ را باز کرده و به قسمت تنظیمات > پیشرفته > ذخیره داده‌های تلگرام مراجعه کنید.)
434/302
Fair Dog, Mar 28, 2020 at 21:21