TosDeclineDeleteAccount

Warning, this will irreversibly delete your Telegram account along with all the data you store in the Telegram cloud.

Important: You can Ccancel now and export your data before deleting your account instead of losing it all. (To do this, open the latest version of Telegram Desktop and go to Settings > Advanced > Export Telegram Ddata.)
336
Applied
هشدار، این کار حساب کاربری تلگرام شما را به همراه تمامی داده‌هایی که در ابر تلگرام ذخیره کرده‌اید به صورت بازگشت‌ناپذیری حذف می‌کند.

توجه: شما می‌توانید همین الان این عمل را لغو کرده و پیش از حذف حساب کاربری خود و از دست دادن تمامی داده‌هایتان، آن‌ها را ذخیره کنید. (جهت انجام این کار، آخرین نسخه تلگرام دسکتاپ را باز کرده و به قسمت تنظیمات (Settings) > پیشرفته (Advanced) > ذخیره داده‌های تلگرام (Export Telegram data) مراجعه کنید.)
434/336
Ghazaleh, Mar 28, 2020 at 21:21
Applied
هشدار: با این کار، حساب تلگرام‌تان به همراه تمامی داده‌های ذخیره شده در فضای ابری تلگرام بدون برگشت به حالت قبل حذف خواهد شد.
نکته مهم: جهت جلوگیری از از بین رفتن داده‌هایتان می‌توانید فعلأ این کار را لغو کرده و قبل از حذف کردن حساب‌، داده‌هایتان را ذخیره نمایید. (بدین منظور، آخرین نسخه تلگرام دسک‌تاپ را باز کنید و به قسمت تنظیمات > ذخیره کردن داده‌های تلگرام مراجعه کنید.)
375/336
Deleted Account, Dec 21, 2018 at 20:07
Applied
هشدار، این کار حساب کاربری تلگرام شما را به همراه تمامی داده‌هایی که در ابر تلگرام ذخیره می‌کنید به صورت بازگشت‌ناپذیری حذف می‌کند.

توجه: شما می‌توانید همین الان این عمل را لغو کرده و پیش از حذف حساب کاربری خود و از دست دادن تمامی داده‌هایتان، آن‌ها را ذخیره کنید. (جهت انجام این کار، آخرین نسخه تلگرام دسکتاپ را باز کرده و به قسمت تنظیمات > ذخیره داده‌های تلگرام مراجعه کنید.)
378/336
Ghazaleh, Oct 9, 2018 at 21:56
Applied
هشدار، این کار حساب کاربری تلگرام شما را به همراه تمامی داده‌هایی که در ابر تلگرام ذخیره می‌کنید به صورت بازگشت‌ناپذیری حذف می‌کند.

توجه: شما می‌توانید همین الان این عمل را لغو کرده و پیش از حذف حساب کاربری خود و از دست دادن تمامی داده‌هایتان، آن‌ها را ذخیره کنید. (جهت انجام این کار، آخرین نسخه تلگرام دسکتاپ را باز کرده و به قسمت تنظیمات > ذخیره اطلاعات تلگرام مراجعه کنید.)
377/336
Ghazaleh, Oct 9, 2018 at 21:55
Applied
هشدار، این کار حساب کاربری تلگرام شما را به همراه تمامی داده‌هایی که در ابر تلگرام ذخیره می‌کنید به صورت بازگشت‌ناپذیری حذف می‌کند.

توجه: شما می‌توانید همین الان این عمل را لغو کرده و پیش از حذف حساب کاربری خود و از دست دادن تمامی داده‌های خود، آن‌ها را ذخیره کنید. (جهت انجام این کار، آخرین نسخه تلگرام دسکتاپ را باز کرده و به قسمت تنظیمات > ذخیره اطلاعات تلگرام مراجعه کنید.)
378/336
Ghazaleh, Oct 9, 2018 at 21:54
Applied
هشدار، این کار حساب کاربری تلگرام شما را به همراه تمامی داده‌هایی که در ابر تلگرام ذخیره می‌کنید به صورت بازگشت‌ناپذیری حذف می‌کند.

توجه: شما می‌توانید همین الان این عمل را لغو کرده و پیش از حذف حساب کاربری خود و از دست دادن تمامی اطلاعات خود، آن‌ها را ذخیره کنید. (جهت انجام این کار، آخرین نسخه تلگرام دسکتاپ را باز کرده و به قسمت تنظیمات > ذخیره اطلاعات تلگرام مراجعه کنید.)
377/336
Ghazaleh, Jul 11, 2018 at 07:10