PrivacyPolicy.DeclineLastWarning

Warning, this will irreversibly delete your Telegram account along with all the data you store in the Telegram cloud.

Important: You can Cancel now and export your data before deleting your account instead of losing it all. (To do this, open the latest version of Telegram Desktop and go to Settings > Export Telegram Data.)
325
Applied
هشدار، این کار حساب کاربری تلگرام شما را به همراه تمامی داده‌هایی که در ابر تلگرام ذخیره می‌کنید به صورت بازگشت‌ناپذیری حذف می‌کند.

توجه: شما می‌توانید همین الان این عمل را لغو کرده و پیش از حذف حساب کاربری خود، به جای از دست دادن تمامی داده‌هایتان، آن‌ها را ذخیره کنید. (جهت انجام این کار، آخرین نسخه تلگرام دسکتاپ را باز کرده و به قسمت تنظیمات > ذخیره داده‌های تلگرام مراجعه کنید.)
384/325
Ghazaleh, Oct 9, 2018 at 21:55
Applied
هشدار، این کار حساب کاربری تلگرام شما را به همراه تمامی داده‌هایی که در ابر تلگرام ذخیره می‌کنید به صورت بازگشت‌ناپذیری حذف می‌کند.

توجه: شما می‌توانید همین الان این عمل را لغو کرده و پیش از حذف حساب کاربری خود، به جای از دست دادن تمامی داده‌هایتان، آن‌ها را ذخیره کنید. (جهت انجام این کار، آخرین نسخه تلگرام دسکتاپ را باز کرده و به قسمت تنظیمات > ذخیره اطلاعات تلگرام مراجعه کنید.)
383/325
Ghazaleh, Oct 9, 2018 at 21:55
Applied
هشدار، این کار حساب کاربری تلگرام شما را به همراه تمامی داده‌هایی که در ابر تلگرام ذخیره می‌کنید به صورت بازگشت‌ناپذیری حذف می‌کند.

توجه: شما می‌توانید همین الان این عمل را لغو کرده و پیش از حذف حساب کاربری خود، به جای از دست دادن تمامی داده‌های خود، آن‌ها را ذخیره کنید. (جهت انجام این کار، آخرین نسخه تلگرام دسکتاپ را باز کرده و به قسمت تنظیمات > ذخیره اطلاعات تلگرام مراجعه کنید.)
384/325
Ghazaleh, Oct 9, 2018 at 21:55
Applied
هشدار، این کار حساب کاربری تلگرام شما را به همراه تمامی داده‌هایی که در ابر تلگرام ذخیره می‌کنید به صورت بازگشت‌ناپذیری حذف می‌کند.

توجه: شما می‌توانید همین الان این عمل را لغو کرده و پیش از حذف حساب کاربری خود، به جای از دست دادن تمامی اطلاعاتتان، آن‌ها را ذخیره کنید. (جهت انجام این کار، آخرین نسخه تلگرام دسکتاپ را باز کرده و به قسمت تنظیمات > ذخیره اطلاعات تلگرام مراجعه کنید.)
382/325
Ghazaleh, Aug 29, 2018 at 21:43
Applied
هشدار، این کار حساب کاربری تلگرام شما را به همراه تمامی داده‌هایی که در ابر تلگرام ذخیره می‌کنید به صورت بازگشت‌ناپذیری حذف می‌کند.

توجه: شما می‌توانید همین الان این عمل را لغو کرده و پیش از حذف حساب کاربری خود و از دست دادن تمامی اطلاعات خود، آن‌ها را ذخیره کنید. (جهت انجام این کار، آخرین نسخه تلگرام دسکتاپ را باز کرده و به قسمت تنظیمات > ذخیره اطلاعات تلگرام مراجعه کنید.)
377/325
Ghazaleh, Jul 22, 2018 at 16:13